Régime des Fleurs Blood Spider Orchids ~ Yeni Sınırlı Üretim Parfüm
Niş parfüm markası Régime des Fleurs, Blood Spider Orchids adını taşıyan yeni sınırlı üretim parfümünü piyasaya sürdü.
Markanın kurucusu ve parfümörü Alia, bu gotik çiçekten ilham aldığını şu sözlerle anlatıyor: "Blood Spider Orchid ile ilk karşılaştığımda büyülendim. Uzun ve ince bir sapta kan lekeli yapraklar — daha karanlık ve ilkel bir cazibeyi saklayan olağanüstü bir çiçek. Kokusu, dişi yaban arısının feromonlarını taklit ederek erkekleri çekiyor ve onları çiçeği döllemeye kandırıyor. Ne kadar kurnazca. Doğa, dramalarıyla beni her zaman büyülüyor."
Alia, bu çiçeğin gotik doğasını, güçlü ve baştan çıkarıcı bir parfüme dönüştürmek istemiş. Bu, Dracula’nın çiçeği gibi; çekici ve karanlık, tıpkı çıplak bir boyundan yükselen sıcaklık kadar kışkırtıcı. Öldürücü bir parfüm.
Parfümün notaları arasında tarçın, tütsülenmiş karanfil, muskat, tütsü, paçuli, yasemin, tonka fasulyesi, kan sediri ve benzoin bulunuyor.
Régime des Fleurs Blood Spider Orchids, 8 ml Extrait de Parfum formatında 190 dolar fiyatıyla satışa sunulmuştur.