Tauer Perfumes: Heraud
Tauer Perfumes, yeni unisex gourmand parfümü Heraud'ı piyasaya sürdü.
Heraud
"HERAUD: Orta İngilizce ve Eski Fransızca'da bir bildiri yapıcısı, bir çığır; seçkin bir haberci, kralın haberciyi."
Parfüm Notları
- Baş Notlar: Neşeli Bourbon bergamot yağı ve acı kakao baş notu.
- Orta Notlar: Meyvemsi, sütlü kakao ve kuru hurmanın tatlı notalarıyla zenginleşir. Temiz beyaz çiçeklerin doğal dokunuşu.
- Alt Notlar: Kuru odunsu notlar, baharatlı sedir, duyusal Planifolia vanilyası, temiz tozlu misk ve keskin amber gris.
İlham
HERAUD, zengin kakao özlerinin merkezinde olduğu gerçekten benzersiz bir parfüm yaratma arzusundan ilham aldı. Rahatlatıcı tatlılığı modern bir dokunuş ve zamansız bir cazibe ile birleştirerek, sıradan gourmand kokuların ötesine geçmeyi amaçladım. Yüksek kaliteli kakao özleri kullanarak, tüm gün süren lüks bir aroma elde ettim. Bu parfümün sıcak ve amberli olmasını istedim, herhangi bir durum için mükemmel bir şekilde sarılacak bir koku.
Bourbon bergamotun eklenmesi, taze ve hafif narenciye dokunuşu ile parfümün karmaşıklığını artırır. Kuru ve keskin odunsu notlar, ambergris ve misk alt tonlarına derinlik ve sofistikelik katarak gourmand unsurlarını bastırmadan denge sağlar. Sonuç olarak, ciltte güzelce evrilen çok yönlü ve ilginç bir koku elde edildi.
Fiyat Bilgisi:
Tauer Perfumes Heraud, 50 ml Elixir Parfum olarak mevcut. ABD'de Luckyscent'te 235 $'a bulabilirsiniz.